jum klik²

31 October 2010

two in one

i did it mak.abah.
everything i do,i do it for both of you.

kemenangan berganda as wani a.k.a bear said.semalam pasukan Kelantan menang 2-1 keatas pasukan NS dan hari ni pergi main boling anjuran GMi dekat Warta.main saja-saja suka-suka dengan budak umah.tak sangka pulak dapat menang tempat ke-3.dan dalam kategori sendirian saya dapat nomber 3 jugak.kalau nak tahu saya anak ketiga dalam keluarga.haha.ok?


p/s semalam awak call saya erk? sorry batery telefon habis.
:( .imissyou.sumpah!



kegembiraan kita kongsi bersama.walaupun kerja sekolah berlambak.takpe,kita enjoy dulu.
8)



4 comments:

atie aizam said...

wah.. tahniah yer cekmek..lepas ni boleh la akak join sekaki ekk men boling hehe..

cekmet said...

hehe
terimakasih kak
xsangka lak nk menang
rezeki hari minggu
blh je kak
kita blh bwt contest skali
hihi

atok said...

jom lwan nga atok hee

cekmet said...

jum
kalu kalah atok blnja piza
boleh/
hehe