jum klik²

06 December 2011

Keinginan bersamamu

sangat la kecewa disaat hati ini telah pun tertarik habes dengan kau.. lantas kau diberitahu tidak ada yang secocok dengan kakiku.. ku bingung gimana mau buat seyh haha.. apa-apa an seyh ngomon jowok gitu haha

semalam pergi midvalley nak cari kasut memandangkan my old school converse dah bertukar wajah dari elok ke makin xelok haha so terpaksa la saya berubah hati dari nak bertahan dengan Mr.Converse kepada kasut yang baru lah haha.

super dallas

dah niat dah, aim pun dah lama cuma $$ xsempat nak pusing haha.. once dapat $$ lebih memang ini jadi habuannya.. yelah kan dulu  pun masa main sukan kasut2 sport tu semua makayah kita belikan kah3.. TAPI, sayang seribu kali sayang, yang dah minat ni la xde size.. that thing that i hate the most! maklumlah tu kasut untuk lelaki haha kalau nak pakai kat kaki aku ni memang xmuat la size paling  kecik pun dah 7 :p


nah amik lah haha :D

ok xpe la kan dah xade jodoh kita kan, so ubat la hati dengan beli la kasut lain sob3... ulang alik jugak la nak pergi beli kasut punya hal kan haha... last2 masuk balik kedai Nike dekat Mid kikikik. okies berbaloi la pusing Mid tu berulang kali :D

oppsss esok dah final exam! Wish me luck :)


4 comments:

ziana said...

Terapi before Exam ke dik??? Anyway Cantik and All the Best

deen azmee said...

takda rezeki nak wat mcm mana kan.. heee~ gud luck exam okay.. :D

cekmet said...

kak zizna:hehe thanks akk :)

deen azmi:sdih jgk hehe btw thanks

ctpayong said...

musti boleh buat punya sbb semangat kasut baru...huhu