jum klik²

01 December 2011

01122011

it has been so long saya xupdate my blog sebab sekarang ni tengah busy dengan project proposal untuk FYP (Final Year Project) semua mesti tahu kan hehe ;p.. selalu jugak log in nak update story morey, dah tulis tajuk dah tapi tut2 xjadi lepas tu save as draft haha :D

ok done

tapi malam yang sepatutnya kitaorang buat latihan presentation tu sempat lagi join dinner club hehe.. biasala kan sapa suka buat kerja last minute angkat tangan tinggi2 hehe... dan sangat berbaloi sebab dapat gift yang macam dalam gambar ni haha

hieee pandai x aku amik gambar sipi-sipi je nampak huruf L and V kan kan kan ;p

ok walaupun group kitaorang kena represent tapi aku masih bersyukur sebab project yang kami usul kan tu diterima pakai.. horeay hooreayy!! and sangat-sangat berterimakasih dengan supervisor praktikal sebab dia ada bagi tips what should and should't for slide presentation.. it's very helpful! Danke :) apa yang verifiers tegur tadi pun nanti kitaorang akan perbetulkan balik.. memang ada sikit sebanyak salah masa buat proposal and i hope that our second presentation will be okay :)

p/s : rezeki pun makin bertambah baik $$ haha :D

10 comments:

saya dewi said...

gudlark! :D

lama ta dengar cerita sal cekmet.


HAPPY DECEMBER cekmet ^^

cekmet said...

dewi tooww lamo kito x ber chat2 hehehe

cha zainol said...

lama aku tunggu. gudluck :)

starzieti said...

comel keychain tuh. :D

cekmet said...

cha:thanks darl!

starzieti: hehe thanks

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

good luck..sis jenguk org busy jap..sht ke dik?

iszieylyanziy said...

alaaaa,,tomelnye keychain tuuu

cekmet said...

kak LM:alhamdulillah sy sihat kak hehe.. bz mmg bz tp nsib baik la sempat jgk BW wlupun xslalu huhu.. doakan sy berjya utk final projek yer huhhu

isz:hehe mmg sgt cut kan.. ;p

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

nak keychain jugak!! hehe...

zaty said...

i saw GMI.uhuu.german malaysian institute eyy?