jum klik²

16 February 2011

jum tido sambil berendam

hahahahahamik kau! 

ok kalau shopping complex dekat malaysia,dekat atas katil yang display tu mesti ada sign "please do not seat". tapi kat sini lain lak,siap boleh test lagi katil tu ok ke x.. ko nak baring sambil berendam pn boleyyyyy.hahaha.agak-agak la kalau malaysia buat cam ni,and korang jadi mangsanya,panas x? hahaha.

dialog apa yang paling sesuai tuk pasangan yang bini tarik laki die kua dari tab mandi tu? hahahahahapak.kalau la suatu hari nanti aku bukak kedai perabut,ok jugak kalau buat cam ni.hahaha.

p/s hatihati la kalau pergi kedai katil a.k.a kedai perabot tu yer kawankawan.oooyeaaahh!

10 comments:

Anonymous said...

hahahaha.......yunk tlg trik i yunk......hihihhii......

Anonymous said...

ermmm klu kt malaysia aku ase bkn nyer bole berendam.....aku tkt patah ja katil tue...hahahaa

Anonymous said...

klu geng badak trjun tue cmfrm abs ayaq dlm katil tue...hahahaa

cekmet said...

hahahahaha.kesian dowh ahahahha
klu kena kat aku,aku xbangun dh hahahaha

Anonymous said...

hahaha...aku lg lah....xngaku ko kwn aku.....hahahaha...


kembang abs adik2.....kahkahkah.....

cekmet said...

haha
rebai abiih katil tu
nk cover malu aku sanggup buat2 berenag dlm tu
hahaha
adik?
adik xleh msuk nnt lemas hahaha

JuanYuan said...

oh..sadis T__T..

yunk2, I tenggelam ni..

cekmet said...

haha
lucuuu ahhh

✿....rossa alina....✿ said...

hahahahaha...kesian basah.. ;p

cekmet said...

haha tau xpe