jum klik²

17 November 2012

Prison Break

Assalamualikum wbt..

Ok memang lama sangat² saya xluangkan masa bersama dengan blog ni. Xtahu kenapa tapi sekarang ni saya cuba nak hidupkan balik enjin 'blog' yang dah lama kesejukan haha. Banyak benda sebenarnya saya nak post tapi xpela yang xjadi nak post tu simpan je la dalam draft wakaka :D

Last day I went to Pantai Irama Bachok. Sapa² ore Klate mesti dio tahu Pantai Irama ni mano kan kan? haha. Dah lama sangat xkeluar bersama-sama kawan² sekolah dulu since semua dah belajar merata tempat. Jadi memandangkan saya dah tamat belajar secara official nya menganggur kat umah, and ada pulak kawan saya yang dah ada kereta sebab dia dah kerja kelasss kau and one of my friends yang belajar nursing pun ada, so kitaorang decide keluar jumpa and jalan² sebab memang lama betul sumpah xtipu xkeluar beraaamai-ramai sobs :(

Ok ta nak cerita banyak oyuhhh kita bergambar cekidout!


 Untung sangat² ada bawak kamera :D
Kereta kuda, RM3/person


Ok boleh la nak bergambar dengan kuda kuda jap konon² bagi makan hiks 


 Pintu gerbang perkahwinan ahaha comel kan?


 Tarik upih kan haha *aku berat x* haha

 The scenery was great

 Tengookk cantik right?

 I cakap macam dekat NZ :))

 Hahaha

Teka² saya borakkan pasal apa hauhauhau

Rasa macam lompat tembok dinding yang besar sebab suka sangat dapat keluar degan kawan² even though xsemuanya dapat spend masa untuk bersama kan. Tapi sekali-sekala dapat jumpa tu dah kira ok la terubat la rindu kat hati ni. 

Ermm cukuplah untuk hari ini ada masa saya update lagi huahuahua.



5 comments:

Cik Yaya said...

wahh best jln2 kt pndai dgn member2 kann =)

fiqkbe said...

cantiknya tempat ni. nnt nk pegi la ;D

cekmet said...

cik yaya: haah best sgt :))

fiqkbe: dtg la hehe cuti2 m'sia :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh gmbr yg tarik upih tu sis plg suka

cekmet said...

haha tau xpe akk sy pun gelakkk