jum klik²

05 July 2012

Eqbal Zack: Brisbane Giveaway

Ok kawan-kawan ada sapa-sapa yang pernah pergi Brisbane x? Hehe saya xpernah pergi Brisbane lagi and that's why saya nak join GA by EZ ni hehe. Mana tahukan rezeki baik dapat teddy yang comel macam kat bawah ni :D


Tengok ni comelkan..? Ok boleh letak pen pensil etc la kalau dapt ni LOL 


Koala ni kenapa comel sangattt...? Key chain tu pun cantik kalau dapat boleh tambah koleksi yang sedia ada oyeahh! :D

For more details, Click Here. Thank you :D

3 comments:

ejulz said...

Salam pkenalan.. join ni jugak.. gud luck. :) singgah sini jugak k.. :) http://kampung-kameq.blogspot.com

Faizul Osman said...

kita merebut hadiah yg sama..

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/nice-song-sami-yusof-feat-dato-siti.html

cekmet said...

ouh all the best!