jum klik²

22 April 2012

Haaa maluuuuuu hiks

Okey kawan-kawan hari ni saya nak cerita pasal saya masuk Tournement Bowling dekat The Mines...! Hahaha.. Hoyeaaa lama gila xmain boling rasanya kali terakhir masa tahun 2010 wah amik kau lama tu 2 tahun lalu haha. Blog pun da lama x update hehe. Xpe xpe.. 

Nak kata aktif main sukan xmana pun tapi sebab boling ni saya pernah main untuk wakil negeri so why not test power tengok boleh main lagi ke x haha. Lagipun kat hostel xde eletrik dari pukol 10pg sampai 4 ptg,daripada berpanas kat hostel kalau turun nak naik balik semputtt.. Level 9 kot haha :D

 Ok la xnak cerita panjang, ni la group "Hentam Saja la" *xtahu lah knp dgn muka akuuu haha. 

 Yang piala kecik tu hak kitaorang.. Yang lain tu pinjam sat noooo hiks.

And this is for you mom dad! Muahhhh2!

Sebelum balik hostel sempat singgah Daiso Japan. Rasanya kedai ni baru bukak sebab ari tu pergi xde pun ataupun memang dah lama bukak aku pun xpasti sebab dia kat level bawah tau. Nanti korang pergi la kedai tu haha. Macam-macam ada. Rasa macam kat Jepun pun ada haha sebab orang2 kat kedai dia pakai apron and comel. 

Barang2 dia pun not bad la,barang dapur/peralatan rumah/make-up dan macam2 las. Kalau rasa nak pergi Japan musim sejuk boleh la pergi shop kat situ. Ada stokin,sarung tangan,penutup telinga sekali comel2 lak tu :D Tapi Daiso Japan dekat Mines ni xde makanan, kawan saya cakap dekat IOI Puchong ada jual sushi.. Yumm2. 

HAVE A NICE DAY :)

7 comments:

azryNaiN said...

fida mau tny..yg pakai tudongmerah ujung skali sape yea...??

cekmet said...

class/house mate.. knp kenal ke

azryNaiN said...

muke dye mcm someone yg ak kenal..tp dye xblja gMI....2 teros tny ang..hehheh

cekmet said...

oo yeke huhuhu

TiraPengemis said...

bestnyeee~~~

cha zainol said...

weeeeei. jelesnya! lama gila tak main bowling.

cekmet said...

ahah jgn jeles2 nnt kita g main sama2 huihuhi :)