jum klik²

20 December 2011

An aunty


abang saya hantar via picture message :)

wah dengan ini saya mengisytiharkan saya sudah menjadi makcik..! auuww macam tua sangat lah guna perkataan  'makcik'.. tukar jadi aunty lah :p

actually my sister in-law dah selamat melahirkan anak lelaki pertama,suami dia abang saya haha.. alhamdulillah selamat jugak bersalin walaupun kena operate sikit.. kalau ikutkan due dia jatuh pada 23 of Dec tapi nak buat macam mana kalau budak tu dah nak keluar, biarlah dia keluar idok gitu teman? haha

okey bagi saya xsurprise mana dapat baby boy or girl sebab saya awal2 lagi dah tanya kakak ipar boy or girl haha.. tapi firasat abah saya mengatakan bayi perempuan kiang3 anda terkena panggilan hangit rupanya ;p 

ok memandangkan saya sedang bercuti semester sekarang ni boleh la pergi tengok diorang kat Kedah sana hehe.. insyaAllah malam ni saya dan mak akan bertolak ke sana.. nanti dalam 10 hari kat sana baru abang bawak balik ke Kota Bharu lak hehe main la ngan anak buah sampai lebam LOL

have a pleasant day!
thanks for reading :D


4 comments:

iszieylyanziy said...

wah,,hye makcik! eh aunty,, :P

cekmet said...

aunty keyy ahaha

cha zainol said...

selamat jadi aunty :)

siti suraya said...

olololo comeyy nya baby tu . hehe . thniah , semoga menjadi AUNTY yang baik :)