jum klik²

31 December 2011

Highlight 2011

wah hanya ada beberapa jam saja lagi kita akan menyambut tahun baru.. welcome 2012 and let say good to 2011 :)

macam-macam yang jadi sepanjang tahun 2011 ada yang seronok ada yang kurang menyenangkan hehe... tapi walau apa pun saya mengharapkan 2012 bakal menjelma ini akan lebih bermakna berbanding tahun-tahun yang lepas ececey ;p

ok mari kita lihat apa yang dapat saya rakamkan sepanjang tahun 2011 :)
  1. awal tahun iaitu bulan Mac abang saya selamat diijab kabul bersama pasangannya 
  2. bulan April.. April is my birthday :) oh terimakasih sudi call from Moscow.. and myfriends too <3
  3. May bergabung celebrate my birthday dengan kawan .. ada kek aauwww trimaskasih
  4. lepas tu bln Julai praktikal dekat KLIA super awesome hugs hehe
  5. September sempat bergambar dengan Shaheizy Sam dekat KLIA *betul ke nm dia mcm tu ;p
  6. September jugak dapat jumpa abang kacak sebelum dia berlepas ke Moscow hikhik
  7. masih September sempat jumpa dengan Kak LM dekat KLIA.. masa tu tengah praktikal.. Kak LM nak balik Doha hukhuk
  8. October dah habis praktikal.. sob3 kangan sama KLIA & rumah sewa dekat INTI Nilai :(
  9. November and December menghadapi saat-saat genting menghadapi Project Proposal for Final Year Project and presentation
  10. 20th of Dec..my nephew Muhammad Haikal Raiyan B. Mohd Hafiz selamat dilahirkan :)
ok itu antara yang dapat saya list kan sebagai kenangan yang terindah sepanjang tahun 2011.. mungkin ada banyak lagi yang menarik tapi saya xdapat nak review semua hehe.. semoga semuanya berjalan dengan baik sepanjang tahun 2012 pula :)

last but not least


AZAM TAHUN 2012
"azam tahun ni mesti jadi haha :D"


4 comments:

iszieylyanziy said...

amboi,,banyak aktiviti 2011 eh,,ngee,,,bestla dapat anak daro doh

cha zainol said...

aku suka azam kau! terbaik.

syafiqakarim said...

haha nice!
baik punya azam.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam dik..sangat indah pertemuan kita walau sekejap.akak sgt gembira.hrp thn ni leh jmp lg jika ada kelapangan dan ada keizinan dr Allah