jum klik²

10 October 2011

Saat-saat terakhir

waa xsangka dah hampir 4 bulan praktikal dekat KLIA ni. vahvah cepat betul masa berlalu rasa macam nak duduk sini lama-lama lagi bhahaha.


ok since ada lagi beberapa hari lagi untuk balik ke German-Malaysian Institute dimana tempat aku memerah keringat tulang 4 kerat & otak selama hampir 3 tahun ni, from now buat mereka yang sama-sama menjalani latihan industri ni boleh la kita usha-usha apa projek yang bakal kita  lancarkan bila dah start belajar balik.hukhuk KLIA im gonna miss you ;(


haa bukan tu je, report LI pun kena submit jugak huahua.buat masa ni masa banyak dihabiskan bersama FB kahkah.biasalah last minute baru nak cari idea nak karang report.macam xbiasa muamua.


lagi dekat nak abes praktikal lagi cuak la pulak rasanya.banyak menda nak kena buat, report, jamuan makan-makan, pindah barang dari Nilai balik GMi, kemas bilik dekat GMi.. mak ia sapa nak tolong kemaskan semua tu? xyah cakap la minggu pertama memang macam tonggang pecah la.. hikhik ;p


xcukup ngan tu,, tambah lagi kena buat proposal untuk FYP pulak. ni memang menyeksakan! satu idea pun xde lagi nak buat apa untuk FYP ahaha bagus-bagus.tapi apa-apa pun, untuk minggu ni sekurang-kurangnya report kena siapkan jugak! ahaha boleh ke? iA boleh2 ;p


p/s jom follow-follow dekat twitter fidahalim

6 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

byk benda nk buat tu..jgn berlengah dik

cekmet said...

haah kak..
mmg byk bnda nk kna pikir..
tu xtrmsuk kendaraan nk pndah brng lg tu hukhuk
iA sy cuba buat slow2
terimakasih kak <3!

cha zainol said...

wei.aci kirim perfume x beli utk aku kt klia tuh? ngeee~

cekmet said...

cha sy pham apa awk ckp huhuhu

-nUrUl HaFiZaH- said...

huhuhu...sama2 la kita bertungkus lumus menyiapkan semuanya....takot wei nk mauk gmi blik....

cekmet said...

ahaha pening2 weh