jum klik²

13 September 2011

mata bertentang mata

kami
haaaa saya copy kat fb akk cheeseee

waa xsangka dapat jumpa ngan Kak LM.. ingakan boleh baca and tengok gambar dia dekat blog ngan fb je.. kebetulan saya sekarang ni tengah praktikal dekat KLIA, ari tu terbaca entry ni.. rupanya Kak LM balik Malaysia huhu.haa tu dio.. ngan plastik beg aku bawak pg sekali.


nasib baik ari jumaat tu waktu balik kerja lebih kurang dalam pukol 530 and masa tu Kak LM dah sampai kat KLIA.dia ada bagi contact number kot2 kalau sempat boleh jumpa katanya.hehe.. and yes alhadulillah saya sempat jumpa dia.waa rasanya dia la blogger pertama yang saya dapat jumpa.yang lain-lain tu xtau la bila dapat ketemu muamua.


ok la itu saja untuk hari ni.. dada....

6 comments:

ziana said...

Best tak jumpa rakan blogger???

cekmet said...

kak LM sgt ramah hehe,family dia pun rmah jgk
nnt ada jdoh kita jmpa ngan akk lak..
hehehe
;p

iszieylyanziy said...

wahhh..jeles

cekmet said...

ahahhaii
jgn jeles nnt kta meetup plk
kuikui
;p

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehe..len kali kita jmp lama2 sket ye dik...tq luang masa jmp akak.hepi sgt tau

cekmet said...

hehe iA kak
nnt blik bgtau hehe