jum klik²

10 July 2011

zum Geburtstag viel Glück

ini ini kek kek
selamat ulang tahun yang ke 53 mak
ari ni besday mak saya muahaha lama xmenaip kat blog muahaha

tadi bantai gelak dekat stesen minyak seksyen 15 bangi sebab xtau nak isi angin kat kete bhahaha..! boboboiiii..! muka bebal tanya orang.xsah lah kalau xgelak terkekek dalam 1 hari dengan boboboi.


26 comments:

Hunnym Syot 美智子 said...

nampak macam sedap jew kek tuw.. hehee

cekmet said...

ahah
tau xpeee

iszieylyanziy said...

nak gak kek tu,,,,lala

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

sedap je kek kan . mintak sikit bole . hehe :)

cekmet said...

isz:cekmet pun xsempat nk mkn kek ni.ni kat umh uhuhuhu

ini blog sy:hehe nnt kta pos kan muamua

toblerone said...

yummy! lame2 t pndai la tuh isi angin kete sdri =D

cekmet said...

ahahah thanks btw
:))

atien said...

sodapp nyerr...

cekmet said...

tau xpe muahahha
:))

Cik Bahgia a.k.a Zet said...

haha.. same lah kite.,,, xreti isi angin kete... haritu dah trdesar sgt, siap mntak tolong kan abg lori gardenia isi kan... =p

qeen.3c said...

pehhhh! sedappppnye kek! nak laaa jugak! :)

cekmet said...

cik bahagia:sangat2 malu time nk mntk orng isi kan angin bhahahah ;p

qeen:hihihhi amik la

sarah mohamad said...

happy birthday yg ke 53 untuk mak :D semoga mak panjang umur dan di murahkan rezeki :D

cekmet said...

thanks sarah! muaha!

saya dewi said...

semoga emak kamo dikurniakan kesehatan yang berpanjangan and kekal awet muda. keh keh. aummm. ^__^ kek tu nampak sodap. *lapauuuu* T__T

cekmet said...

terimakasih dewi! u sgt2 comel.. mcm heliza!!

saya dewi said...

heliza? tak lar dear. heliza comeyyyy sangat! sy chomot macam kanakkanak ribena je. heee <3

cekmet said...

hahaha
love <3

☆ ★ e m m a N Y ☆ ★ said...

Itew kek untuk emak ke?

☆ ★ e m m a N Y ☆ ★ said...

itew kek untuk emak ke ??

sodap2

cekmet said...

haha
hihi
<3

Gadis said...

cedapnyer...

terliur tengok..

nasib baik tgh pose..;-)

cekmet said...

hehe tau xpe
sluurrrppp

tiefazatie said...

best gle kek nie!

cekmet said...

hehehe
jmput mkn

アヌム ちゃん said...

aa blaja deutsch ke..heee..nmpk sedap kek tu..mak kite sebaye la^^