jum klik²

30 March 2011

tulis cerita dekat blog panjang-panjang ada orang baca ke?

uztaz vs ustazah
 theblackjubah

  

 
ada orang nak baca ke?
tu je yang aku nak tanya.

24 comments:

: husna : said...

hmm atas entry la, kalo best xper panjang2..hee!~

cekmet said...

hah hah haha
panjang byk gmbr i like
muahmuahmuah

IFA Athirah said...

mngkin bace sekali imabs kot.ngee

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

rindunyer...lama dah tak dpt sini

cikbella said...

stuju ngan husna..
klo entry best, pjg pn xper

Alice said...

Baca baca :)

fa10 said...

kalau kita follow cerita blogger tu, kita rajin nak baca.
tp klu sekadar blog walking tu, malas la pula nak baca...
pendapat akak ler..

cekmet said...

ifa:haha tau xpe.sy prefer yg byk gmbr
kak miza:waaa lama xjguk blog akak.bila nk blik m'sia hehe
cikbella:(:
alice:blog u sangatsangat cantik! muah3
akak fatin:sy suka blog akak.gmbr yg menarik <3!

Winnie Bunny said...

peduli apa korang baca ke tak janji apa yang aku tulis adalah kepuasan hati aku sendiri..bukan nak kejar glamour bukan nak kejar duit haram nuffnang tu.sekian.

cekmet said...

eerrr xtau
;p

sarah mohamad said...

kalau entry menarik, baca jugak. hiks

cekmet said...

bagus2
sy igt nk wat crito panje2
tp tkut xdop feedback
hik

Cik Aish said...

baca kalau dia berblogging sebab nak baca..klu sbb nak kejar trafic je, dia takkan baca..huhu

cekmet said...

ermm btul jgk tu
:s

MOH KEMBARA said...

Salam Cekmet, selamat berkenalan. ya ada org baca, kalau citer menarik dan kelakar. Antaranya blog atasnamamu oleh Samad Jaafar, brutalsolo, Bujang Susah, ISA, dll. Tengok apa yg ditulis, style dan rapport...sekian laporan dari Mohkembara!

cekmet said...

:)
thanks

JuanYuan said...

pasti ada

cekmet said...

hey juan lama xtgk huahauhauha

Ihsan Arifin said...

haha org skang amek mudah. malas bace ;D

cekmet said...

hoyeahh
that's right

Hatim said...

aku adalah blogger yang suka membaca,hehe ^_^

cekmet said...

waaa bagus hatim go go!

Nur Amira Radhiah said...

kalau permulaan menarik..ok la

cekmet said...

haa betul jgk tu