jum klik²

02 December 2010

very nice

bulat besar bulat kecil sayang mama sayang papa

sungguh saya rindu nak masuk sekolah balik.nak ponteng kelas fizik.sembunyi dekat kedai bihun sup.ah keropok lekor lama aku xmakan kau.meniru dalam kelas haha.menipu sebab takut kena rotan.xmasuk kelas malam nak tengok siti nurhaliza kahwin.live kot.

sekarang dah lain sebab dah besar.dah matang eewaahh.masuk kelas ada aircond.dah xguna buku dah guna laptop.wauu dulu nak sentuh komputer pun gagap.haha.xpe,kita berpijak dibumi yang nyata.tapi hari ni lain sikit,gila best.walaupun tension kelas pagi petang siang malam tapi still boleh gelak-gelak lagi. :D

kelas hari-hari pun xkisah ah kalau masuk kelas borak lama-lama bayar kurang.haha.oh finals.dah nak sampai penghujung sem 3.lagi 1 minggu nak final exam.alah xpe lah kita enjoy dulu.macam xbiasa tinggal soalan kosong dalam exam.haha.oh alhamdulillah network programming presentation DONE :)


belajar itu SERONOK itu belajar


4 comments:

Cik Mieyrarif said...

seronok2. mya sokong. tak belaja rase cam hampeehh

iszieylyanziy said...

best je kalau ingat time2 sekolah dulu,,macam2 ragam,,tapi sekarang pon apa kurangnye,,hehe

cekmet said...

mya:tau xpe rasa mcm nak je prgi skolah dulu :s

iszi:haha skunk ni lg otai.huahua

Anonymous said...

Aku hanya ingin membuat komentar cepat untuk mengatakan saya senang saya menemukan blog Anda. Terima kasih.