jum klik²

23 December 2010

Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears

banner contest template Domain Giveaway ♥ Pertandingan template tercantik...

oh terimakasih juanyuan.ah ha lama x blogwalking.orang dah sampai ke bulan aku masih sangkut dekat bumi.hik.sebab minggu lepas ada exam.kena pulun baca buku xde masa nak baca facebook.

bukak blog ada banyak tag.auu teharu mak.ada yang sempat balas ada yang terbabas.oopppss sorry! and then yang ni salah satu tag from juan.thanks again.

rasanya ni kali pertama saya join giveaway,sebab blog ni xmarket sangat.hik.hadiah pun lumayamnyam.just click here.jangan lupa follow cikgayah.terms and conditions pun disediakan.happy reading!

oh hampir terlupa,intip 3 orang.


6 comments:

JuanYuan said...

:))

cekmet said...

hihihih
:s

geramgaram said...

of course u menang..blog u mesra binatang..huhu

cekmet said...

ahahha
thanks!

Gayahspears said...

tahniah~
thnk ya coz join GA Gayah nie...
Cekmet sila tgk name ade tak kat senarai nama peserta GA Gayah tu..hihi
Gdluck ya :)

cekmet said...

oh ok!