jum klik²

26 November 2010

1 dulu baru 2

from aku sendiri
:D
lagi dari saya :s
from abang yazid,sarawak
from bear
from farafancy
from my sister
paling laris

rakyat didahulukan pencapaian diutamakan.eewahh.pinjam slogan dato' najib tuu.bukan selalu.sebab post ni dalam kategori hobi so saya letak banyak gambar hasil seni tangan yang indah ini lagi kreatif bab-bab menconteng gambar jadi halusssssss.haha

gambar dari atas sampai la bawah sekali tu semua keychain yang saya dapat dari kenalan terdekat kecuali yang bawah sekali.tu memang kena buat tiap-tiap bulan supaya bajet tak lari.auuu.mesti la,kita kena pandai berjimat daripada pandai boros.kalau boroi ok lagi.haha

tu semua akan dijelaskan selepas duit alaun masuk.paling top :
  1. rumah a.k.a hostel.tu kena bayar tiap-tiap bulan kalau x,hutang hostel xselesai xdapat amik result masuk sem baru.padam muka.kah kah kah.
  2. broadband.ferrhh yang ni jangan la sesekali bagi tangguh kalau xnak kena bar dengan maxis.haha.xleh nak imagine kalau xleh nak online,update blog,jadi stalker,etc.boleh babab aku sorang-sorang kat bilik.hik
  3. tiket.haha yang ni sebab dah nak habis sem,so kena siap sedia cari tiket balik kampong.yahuuu.samada darat atau udara.xkesah la mana-mana pun janji selamat sampai.rite?
  4. etc.yang lain-lain tu saya xsenaraikan sebab sulit.haha.

2 comments:

twinkle twinkle said...

comel la keychain tu :)

cekmet said...

hihi
thanks twinkle2
akk pun suka keychain2 ni
<3~