jum klik²

12 March 2010

kami s a j a

xigt ni mjlis ape..
yang pasti muke cam kebulur je aku tgk..
haha..
yunk miza dh mcm nenek tua aku tgk..
ahahah..
pesta buku..
pg sana xbeli buku pun..
cam pesta muda mudi lak..
flying kiss tuk korang!
tangkap2!
hahahhaha!!
bodo gilo..
fatin & nadia bergabung tenaga ade kebakaran..
kami suke panai.. klau ade msa lapang tyme kami smua ade kat klntan msti pg pntai.. kjp pun jd la.. yg slalu bwk kami pg sna nadia.. time ni kat PCB (pantai cahaya bulan)..


sy sy sy sgt syg dgn kwn2 sklh dulu2
=)
gambar ini di ambil oleh : wan eiza azulliana wan abd aziz

dari belakang kiri : nor ainatol asmadi pengawas awas2 kat sklh masa dulu2.skima nk mati skit die ni n tkut ngan undang2 sklh yg ntah ape2 tuh.. haha.. ktorng biasa pggil die natul chupu sbb die mnt ngan laki yg jnis chupu.. ape yg chupu tu pun aku pun xtau la.. skunk ni blja dkt UiTM Sri Iskandar Perak dlm jurusan Dip Art & Design.. yg sblh die tu aku.. ahaha.. xyah crte la psl die ni.. byk sgt.. tp msa kat sklh aku suke kat sorang bdk ni.. die gmok lg chubby la.. hahha.. kami2 je tau psl ksh ni.. suke bkn psl ape.. sj nk gelak2 sbb bdk tu comel gilo.. hahahha.. sebelah aku lak nadia rosli.. perrrrggghhh ni kwn kami yg terbaik antra yg terbaik las.. wakakaka.. die ni mmg giler2 la xyah ckp la gile die mmg tahap gaban.. smua bnda die brani bwt... aii susah nk ngomom2 dsini.. masa kat sklh dlu die la plg hotttt,hott,hot & hott!! kami pggil die inul sbb die suke inul.. die pndai bodek bodek n bodek & tau nk mnyelesaikan mslh yg xbrpe nk bsr sgt.. hahaha.. die skunk blja kat Uitm Shah Alam dlm bidang Muzik..
dari kiri barisan bawah lak : siti khatijah mohd jazan.. ni kawan aku yg plng engong haha.. ti aku syg sgt ko mu.. wlaupun aku knl nadia dlu msa kat sklh rndah,tp aku lbh byk abiskan masa aku bersama khaty.. die ni mmg sengal suke bwt lawak bdoh.. kira 1 kpla la ngan nadia.. die skunk blja tmpat yg sma dgn ainatol,jrusan sma cma sem je xsama.. sblh die lak siti abdullah.. nm pling pndek prnh aku dgr stkat ari ni.. ie ni simple mimple je la haha.. tp GARANG!! dh la xlh mkn pedas langsung ape la mak ni.. haha.. siti skunk blja kat Uitm Dungun, sama kos ngan ainatol n khaty.. sblh siti sy perkenalkan nurul hamiza.. aku xigt nm ayah die.. ni kwn kami yg plg putih mulus.. xde gelap pun.. haha.. plng lembik la dlm kmpln kami.. wakakaka.. suke pggil die medai sbb die ni suke sgt ckp siam.. tp die xphm pun ape yg die ckp.. ishhh2.. n jeng jeng jeng yg terakir skli adalah fatin nur ain md daud.. perrrrhhhhh ni bapak segala bapak pelawak.. lawak yg spontan mmbuatkan kami smua tergelak tergolek2.. jnis yg simple tp skli kua ape yg terklua kat mulut die mau pcah prut hahah..





No comments: